Estudi tècnic

Esfèric / Estudi tècnic
PORTADA

Estudi tècnic per a projectes d’obra

A Esfèric som professionals de l’arquitectura

Què fem?

A Esfèric Arquitectura desenvolupem projectes de construcció, aportant criteris en materials i tècniques amb poca petjada ecològica, així com la utilització de materials sans, sempre en la mesura del possible en cada cas.

Ubicats entre els pobles de la Vall del Llierca, a la Garrotxa, intentem desenvolupar projectes que incorporin tècniques i sistemes constructius tradicionalment utilitzats a la zona, combinant-ho amb altres tècniques i sistemes més recents i innovadors que aporten qualitats immillorables.

Els nostres punts principals de treball es basen en reformes, rehabilitacions i obra nova d’habitatges unifamiliars i bifamiliars.

Ens agrada treballar colze a colze amb el client que serà l’usuari que utilitzarà l’edifici en qüestió, per fer que els espais siguin realment útils per a cadascun d’ells, fugint de promocions immobiliàries de gran calibre.

Qui som?

Amb la voluntat de trencar l’estigma generalitzat que molts industrials tenen dels Arquitectes i Arquitectes Tècnics, que són agents que no coneixen l’obra en profunditat, ja que són agents d’estudi i despatx, nosaltres volem presentar-nos de la següent manera:

Són moltes les vegades que ens hem arremangat en petites obres particulars per tal de conèixer materials, sistemes constructius i les seves aplicacions “in situ”. És evident que tècnicament no dominem tan bé els oficis de paleteria, guixaire, encofrador, serralleria, fusteria (bé, amb la fusteria sí que hi estem més avesats, ja que desenvolupem tasques pràctiques a @cupules_esferic) com un professional del ram, i respectem moltíssim les tècniques que utilitzen aquests oficials de l’obra.

Val a dir que els nostres pares han treballat directament en obres de construcció, projectant o bé executant-les, fet que ens permet tenir una orientació de les dinàmiques a les obres actualment, ja que ho hem mamat des de petits.

Així doncs, Esfèric Arquitectura som:

Andreu Cànoves Vilar

Arquitecte Tècnic

Marc Subirós Viñolas

Arquitecte Tècnic

Raül Jorquera Callau

Arquitecte

Cartera de serveis tècnics d’Esfèric

 

Projectes tècnics d’obra: Avantprojecte, projecte bàsic i projecte executiu. Podem ocupar-nos de tot el procés o de parts concretes en:

Obres noves

Rehabilitacions, reformes

Enderrocs

Direcció de l’execució de les obres: Seguiment d’Execució Material, Control de Qualitat i Coordinació de Seguretat i Salut  en l’execució de l’obra

Aixecaments: De terrenys, solars, edificis

Topografies: Aixecaments topogràfics

Informes:

Valoracions i taxacions d’edificis, solars i terrenys

Cèdules d’habitabilitat

Certificats energètics

Inspeccions tècniques d’edificis (ITE)

Diagnòstic de patologies i danys a la construcció

Seguretat a les obres: Estudis, plans i coordinacions

Control i aval de la qualitat dels materials

Estudis de planificació i programació d’obres

Economia en edificació

Projectes d’activitats

Assessorament tècnic en construcció i habitatge

 

Omple el formulari de contacte i te’n donarem més detalls abans de 48 hores.