L’empresa

Esfèric / Sobre Esfèric / L’empresa
Esfèric és fusta, innovació, creativitat i sostenibilitat

Esfèric: domos geodèsics i molt més

La sostenibilitat i la fusta, els nostres pilars

 

 

Els domos geodèsics són el nostre segell d’identitat, encara que Esfèric Arquitectura i Fusta és molt més.

 

És un estudi-taller format per arquitectes, arquitectes tècnics i altres professionals que basa la seva feina en la sostenibilitat i la fusta. La fusta és un material noble i de proximitat, i la treballem amb tecnologies punteres per aconseguir treure’n el màxim rendiment. A més, la protegim amb productes respectuosos i de baixa petjada ecològica.

 

Així, fabriquem i lloguem domos, però també fem projectes a mida, propostes de fusteria creativa i comptem amb un complet estudi tècnic d’arquitectura. Som conscients que tota empresa té una responsabilitat cap a la societat i la posem en pràctica mitjançant col·laboracions amb centres educatius i entitats sense ànim de lucre.

 

Què fem

 

 

Esfèric - Què fem

Lloguem cúpules i pèrgoles de fusta, que tenen una estructura geodèsica, és a dir, de mitja esfera formada per triangles. Les transportem, muntem i desmuntem. Tenen una gran versatilitat perquè les fabriquem de manera que hi puguem afegir o treure peces fàcilment.

 

Fabriquem a mida tot tipus d’estructures de fusta, per a interiors o exteriors.

 

– Oferim un estudi tècnic que s’ocupa de parts o la totalitat de projectes d’obra.

 

Des d’on ho fem

 

Treballem a Argelaguer, a la comarca de la Garrotxa, on també oferim un servei de taller de fusteria de proximitat. Per contactar amb nosaltres omple aquest formulari i et respondrem abans de 48 hores.