Les persones

Esfèric / Sobre Esfèric / Les persones

Raül Jorquera, Marc Subirós, Andreu Cànoves

Són els socis d’Esfèric, que compta amb més tècnics i col·laboradors

 

Esfèric - Raül
Raül Jorquera Callau
Arquitecte

Sóc arquitecte per la Universitat de Girona. M'ocupo de l'àrea de disseny en geodèsia i sóc el responsable de taller i de l'àrea comercial. La passió per la fusta em ve de família: el meu pare va formar part d'una empresa dedicada a la fabricació d'estands i ho vaig viure de prop des de ben petit. Actualment presideixo la Xarxa Móra de bioconstrucció de Girona.

 

 

Esfèric - Marc
Marc Subirós Viñolas
Arquitecte tècnic

Sóc arquitecte tècnic per la Universitat de Girona i tota la vida he viscut la fusteria de prop, ja que és l’ofici del meu pare. Ell em va contagiar la passió per la fusta i per això vaig encarar els meus estudis a concretar noves formes de construcció geodèsica amb fusta. M'ocupo del departament tècnic de construcció i de l'administració de l'empresa.

 

 

Esfèric - Andreu
Andreu Cànoves Vilar
Arquitecte tècnic

Sóc arquitecte tècnic per la Universitat de Girona. Des de ben petit he viscut immers en el món de l'arquitectura, ja que ha estat la professió del meu pare. Un dels principals motius que m'ha dut a formar part de l'equip d'Esfèric és l'aposta per la bioconstrucció. La meva tasca se centra en el departament tècnic de construcció i sóc el responsable de màrqueting.

 

 

Esfèric - Hèctor
Hèctor Contreras Àlvarez
Fuster i artista

Treballo regularment al taller d'Esfèric com a col·laborador. A més de la meva passió per la fusteria, en alguns projectes puc aplicar els meus coneixements i habilitats artístiques.

 

 

Altres col·laboradors

Diversos professionals col·laboren amb nosaltres quan la feina ho requereix.

Com trobar-nos

Per contactar amb nosaltres omple aquest formulari i et respondrem abans de 48 hores.